Nyhedsmail oktober 2023 Kano- og kajakklubben Gudenaa

Kære medlemmer

Så er vi gået ind i efteråret og standeren er strøget for sommersæsonen. Det betyder at du skal have svømmevest på når du tager på vandet. Det skal du til og med 30. april.

Lørdag d. 7. oktober havde vi en rigtig hyggelig dag i klubben, hvor vi startede med Lyserød lørdag. Et godt arrangement, hvor det kun er kvinder der deltager, og hvor alle kvinder kan være med. Det er til formål at indsamle og støtte brystkræftforskning, så der er god grund til at deltage for alle klubbens kvinder.

Efterfølgende blev standeren strøget, takket være Maggie, der havde mod på at kravle op på stigen og bytte den meget slidte stander ud med en vimpel. Herefter var der kaffe og kage og medlemsmøde hvor de fremmødte blev informeret om livets gang i klubben. Skriver et kort resume nedenfor. Der blev delt diverse pokaler ud, bl.a. en meget fortjent kammeratskabspokal til Arne, for hans store engagement med de nye og knap så nye medlemmer i klubben. Om aftenen havde vi en rigtig hyggelig fest med ca. 40 medlemmer, heriblandt en del nye medlemmer.

Vi har bedt om at få en ny pris på at få bygget huset, uden noget udenom, for at se om vi har skrabet penge nok sammen til at sætte gang i byggeriet. Så må det udenom komme senere. Det kan tænkes vi kan få tilskud til alt udenom, når først huset står færdig.

Vi mangler børn og unge i klubben, vores børnehold om mandagen er døet lige så stille ud i denne sæson. Går du og brænder for at ro med en masse skønne unge mennesker, er der mulighed for at tage et kursus hos vores forbund, så du bliver klædt godt på til at hjælpe de unge i gang med vores fantastiske sport. Forbundet holder årsmøde sidste weekend i november, hvor de også har nogle workshops om lørdagen, hvor du kan få en masse fif og tricks til at motivere og træne børn. Så kontakt Flemming D for tilmelding eller mere information snarest.

Vi er kommet i den situation at vores fremragende redaktør har meldt ud at han ikke længere har tid og overskud til at lave vores klubblad mere. Det er vi selvfølgelig meget kede af, men har fuld forståelse for Hennings beslutning. Det betyder at hvis klubbladet skal fortsætte med at udkomme ca. 2 gange om året, skal vi have en ny redaktør. Så går du rundt med en skribent i maven, har tid og lyst, vil vi meget gerne høre fra dig. Henning vil gerne hjælpe dig i gang, og komme med de input han kan. Kontakt bestyrelsen eller Henning for mere info.

Nu hvor vintersæsonen er i gang, har vi i år været heldige at få en aftale med ”sej og stærk” om vinter træning i deres lokaler til en fornuftig pris. I skrivende stund er der 7-8 medlemmer der vil bruge lokalerne, og de siger der er plads til mange flere. Husk også der er lørdagsroning hver lørdag hele vinteren.

Vi har lige modtaget en mail fra Kanokajakcenter.dk:

Hermed jeres online rabatkode til klubbens medlemmer: “gudenaakajak”
Koden giver 20% rabat på ALT UDSTYR samt KAJAKKER fra STRUER BOATS, WIG
og BOREAL DESIGN!!
Koden er gældende fra dags dato til 1. december 2023 og tastes ind ved
check-out på webshoppen www.kanokajakcenter.dk
Rabatten gælder naturligvis også ved køb i vores fysiske kajakbutik i
Lyngby 🙂

Mvh

Kano- og kajakklubben Gudenaa